maanantai 11. toukokuuta 2015

Voiko blogilla tienata

Kuten arvata saattaa, meinasi tämäkin blogi jäädä yhden kirjoituksen ihmeeksi, mutta kokeillaan vielä josko sittenkin tekstejä alkaisi ilmestyä tiheämmin. Muistui tämä harrastus mieleen törmätessä erääseen toiseen blogiin, jossa pohdittiin voiko blogilla tienata.

Kuulemma blogilla voi tienata ja osa elääkin bloggaamalla, mutta aiheena pitäisi kait olla muoti tai joku muu vastaava. Tälläisen keski-ikäisen miehen joka ei ymmärrä muodista mitään ja joka elää keskellä ei mitään voi olla vaikea saada tuottavaa blogia. Toki eihän koskaan lisäraha haittaa ja jos jotain joskus tällä blogilla tienaan, sen käytän "turhuuksiin" joista hyötyy suomalainen pienyrittäjä palvelualalla.

Yrittäjänä en vastusta sitä että ihmiset pitävät blogeja ansaitakseen rahaa, yrittäjyyttähän se tavallaan on. Käytetään omia lahjoja luomaan jotain sellaista, josta saa tuloja ja ehkä elättämään itsensä sillä. Kuinka blogilla tienataan rahaa, siitä voi lukea monista muista blogeissa internetin ihmeellisessä maailmassa, niin olen itsekkin yrittänyt opiskella, laihoin tuloksin.

Minä siis bloggaan ainakin vielä ihan talkoilla ja kirjoittamisen ilosta, siitä että saa ajatukset hetkeksi pois työasioista. Jotta tämä blogi siis jatkoa saa, päätän jokaisen postauksen seuraavan kirjoituksen aiheeseen jota voin pohtia päivän, viikon maksimissaan kuukauden ja kirjoitan siitä. Myös vinkit mistä yritän kirjoittaa voi antaa. Seuraava blogissa tulen kertomaan maaseudun hyvistä ja huonoista puolista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti