sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Naftaliinista esiin

Niin siinä kävi, ei ole ollut aikaa pitää yllä tätä blogia. Edellisestä eli blogin toisesta postauksesta aikaa reilusti yli vuosi. No asiat muuttui, maaseudulla asuminen vaihtui kaupunki asumiseen ulkomailla vuodeksi.

Blogia aloitelessa ajatus oli kertoa maaseudun näkökulmasta asioista, mutta miten kertoa, jos asuu kaukana siitä ympäristöstä. Silti blogi jäi elämään kahden postauksen jälkeen, omaa elämää netissä. Jopa silloin tällöin Google antanut ihmisten löytää tähän blogiin.

Kaivetaan taas kerran tämä blogi naftaliinista ja kokeillaan, josko nyt kirjoittamiselle löytyisi enemmän aikaa. Nyt palattu Suomeen, mutta ison kaupungin läheisyyteen, työt toi tänne. Edellinen asunto maalla jäänyt mökiksi ja rivitalosta "lähiössä" tullut kotimme. No edellisessä postauksessa kerroin seuraavan kirjoituksen käsittelevän maalla ja kaupungissa asumisen eroja, joten nyt on kummastakin kokemusta muille jakaa.

Ehkä tuo vertaileminen on oman kirjoituksen aihe ja jatkan siitä kohta uudella kirjoituksella. Eli blogi saa ainakin neljännen postauksen ja ehkä uutta intoa kirjoittamiseen. Sillä tekosyy on aika pula ollut, toki ulkomailla asuessa aika meni töiden parissa ja ympäristöön tutustuessa, joten vapaa-ajan ongelmia ei ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti